fbpx
Please call us at +1 310 629 3375

COMPANY NEWS

GENEL MÜDÜRÜMÜZ 
ABD YATIRIMCI VIZELERI KONUSUNDA, TÜRKIYE’DEKI TOPLANTILARINA DEVAM EDIYOR!

Değerli Müşterilerimiz, Dostlarımız,

Genel Müdürümüz, Sn. Yasemin Elmas, sonbaharda yine Türkiye’de olacak. Yasemin Elmas ABD’de Yatırım, Şirket Kuruluşu ve Göçmenlik konularında toplantılar ve söyleşiler yapmak üzere, düzenli olarak Türkiye’ye gidip geliyor.

Yasemin Elmas, ABD’de Şirket Kuruluşu, Yatırım, Göçmenlik ve ilgili konularda 20 yılı aşkın deneyime sahip ve bugüne kadar hem ABD hem de Türkiye’de çeşitli konferans, toplantı ve röportajlarda uzman konuşmacı olarak yer almış ve yer almaya devam etmekte.

Sözkonusu toplantılara katılmak isteyenlerin, bizimle bağlantıya geçmelerini ve katılımcı olarak yer ayırtmalarını rica ediyoruz.

Nice Mutlu Yıllar THEABRIDGE!

Theabridge 11 Kasım 2018’de yedinci yaşını kutladı!

Güveniniz ve işlemlerinizde bizi seçtiğiniz için teşekkür ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Eksik olmayın!
🙂
THEABRIDGE EKİBİ

November 15, 2015

GENEL MÜDÜRÜMÜZ TOPLANTıLARA KATıLMAK İÇIN
TÜRKIYE’DE OLACAK!


Değerli Müşterilerimiz, Dostlarımız,

Genel Müdürümüz, Sn. Yasemin Elmas, Aralık ayı başında Türkiye’de olacak. Yasemin Elmas ABD’de Yatırım, Şirket Kuruluşu ve Göçmenlik konularında çeşitli toplantılara katılmak ve söyleşiler yapmak üzere Türkiye’ye geliyor.

Sn. Elmas, ABD’de Şirket Kuruluşu, Yatırım, Göçmenlik ve ilgili konularda 20 yıla yakın deneyime sahip ve bugüne kadar hem ABD hem de Türkiye’de çeşitli konferans, toplantı ve röportajlarda uzman konuşmacı olarak yer almış ve yer almaya devam etmektedir.

Sözkonusu toplantılara katılmak isteyenlerinizden, aşağıdaki linki takip ederek bizimle bağlantıya geçmelerini ve katılımcı olarak yer ayırtmalarını rica ediyoruz:

https://www.theabridge.com/contact-us/


Tesekkur ederiz.

www.THEABRIDGE.com

#ABDYatirim #ABDGocmenlik #E2Vizesi #EB5  #YatirimciVizeleri #TurkceHizmet

239

Yasemin Elmas Türkiye’de Olacak

LATAA Outreach Event 10-2012



November 11, 2015

THEABRIDGE CELEBRATES BIRTHDAY!

 

THEABRIDGE  celebrated its fourth birthday yesterday! 🙂

We are very grateful to all of our clients, colleagues, and friends for all their continued support and trust in us!

With all of you with us, we are looking forward to celebrate many many more birthdays with you!

THANK YOU!

happy-birthday-898269_1920

   :)

Bday treePK3902

November 14, 2014

Company News

VIVAHIBA.COM

Yöneticimiz Yasemin Elmas, vivaHiba’da köşe yazılarına başladı!  İlk yazının konusu ABD’de Yatırım ve Yatırımcı Vizeleri olan Elmas, bu köşede okurlarına Amerika Birleşik Devletleri’ne göçmenlik, yatırım ve iş yeri açma gibi değişik konularda genel bilgiler verip, mümkün olduğunca yardımcı olabilmeyi amaçlıyor.

İlgili yazı için lütfen aşağıdaki link’e tıklayın.

http://vivahiba.com/article/show/abdde-yatirim-ve-yatirimci-vizeleri/

NOVEMBER 11, 2014

THEABRIDGE ÜÇ YAŞINDA!

WE ARE CELEBRATING OUR THIRD YEAR ANNIVERSARY!

Bugün kuruluşumuzun 3. yıldönümünü kutluyoruz!  Değerli müşteri ve dostlarımız, Theabridge olarak kuruluşumuzdan bu yana gösterdiğiniz destek ve güvene sonsuz teşekkürlerimizle, sizlere en içten sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz!

Bizi dost ve arkadaşlarınıza tavsiyeniz bizler için en büyük iltifat!  Eksik olmayın!  🙂

 07life1-300x130 2

Today is our 3rd year anniversary! Our Dear Clients and Friends, we are sending you our heart-felt thanks for all your support and trust since we opened our doors as Theabridge three years ago, today!

Your referrals are the greatest compliments you can give us!  Thank you all very much! 🙂

“Theabridge helped my wife and I applying for an E2 investor Visa, which was approved in just two weeks! My tourist visa was about to expire and I was really late with the application of the investor Visa, but they worked really hard to get it done on time and despite the very short amount of time, the quality of the work was not affected, the application was really strong. They also assisted us with starting our company and was instrumental in us finding an excellent CPA and a realtor which are essential for my real estate business. I highly recommend hiring Theabridge for all your company start-up, investor, and immigration-work related needs.”

Matteo Berloffa-Spadafora

www.theabridge.com

May 14, 2014

Dilek Eski Bezirkan’in Genel Mudurumuz Yasemin Elmas ile ABD Gocmenlik ve gocmenlerin ABD ekonomisine katkilari konusunda yaptigi roportaj icin lutfen asagidaki linklere tiklayin.

http://www.usa-turk.com/blog/gocmenlik/gocmenlerin-sirket-sevdasi

January 2014

OUR MANAGING DIRECTOR BECOMES THE PRESIDENT OF LOS ANGELES TURKISH AMERICAN ASSOCIATION

On January 19, 2014, our Managing Director, Yasemin Elmas, has become the new President of the Los Angeles Turkish American Association (“LATAA”) –www.LATurks.org.  Prior to that post, she was serving as the Vice President of the organization since 2012.

11 Kasim 2013

THEABRIDGE CELEBRATING ITS BIRTHWEEK!

THANK YOU ALL VERY MUCH FOR YOUR SUPPORT! WE COULD NOT HAVE DONE IT WITHOUT YOU! 🙂

Theabridge bu hafta dogum gunu haftasini kutluyor! 11/11/2011’de musterilerine kapilarini acan firmamiz, o gunden bu yana degerli musterilerimize elimizden gelen en kusursuz, hesapli ve hizli hizmeti veriyor ve surekli olarak bunu daha da gelistirmenin yollarini ariyor.

Theabridge is celebrating its birth-week this week.  We opened our doors on 11/11/2011 and have been thriving to provide our clients with courteous, timely and cost-effective service and continuously search for ways to provide an even better one.

Musterilerimizden bazilarinin bize mesajlarindan, ovgulerinden ornekleri sizlerle de paylasmak istedik:

Here are some quotes from our clients:

“… ileriki donemlerde tekrar sizinle calisma imkani bulacagimizi umuyorum
yardimlariniz icin tekrar tesekkurler” I.A. (H-1B client)

“Hersey icin tekrar cok cok tesekkur ederim. Iyi ki sizinle giristim bu ise ben biraz heyecan yapiyorum sizin sesinizi duyunca sakinlesiyorum. 🙂 Sagolun.” B.A. (Immediate Relative Petition)

“Working with you everything was very good. You worked very fast and efficiently. I absolutely recommend your services!” D.S. (Green Card and Naturalization)

“Yasemin’cigim, Bir tanesin, coook tesekkur ederim.” F.A. (Company Start-up)

“Here is my citizenship certificate , thank you for your help!” M.D. (Naturalization)

“..cok cok tesekkurler tum yardimlariniz icin..” B.K. (Immediate Relative Petition)

“Sizlerle calismaktan ve bana verdiginiz her hizmetten cok memnunum. Her zaman kim sorarsa sizi oneriyorum.” S.M. (H-1B applications)

Daha nice yillar degerli musterilerimize hizmet vermek dilegimiz. Size, aile veya arkadaslariniza sunabilecegimiz hizmet olursa, bir telefon veya e-mail uzakliktayiz!

We thrive to continue providing our very best service to our clients for the years to come. If we can assist you, your family or friends with any of our services, we are only a phone call or a message away!

Sevgilerimizle!

With our kindest regards,

THEABRIDGE

www.theabridge.com

2 Temmuz 2013

Yasemin Elmas TRT “Gunluk Rehber” Programinda Canli Yayina Konuk Oldu

Theabridge‘in yoneticisi Yasemin Elmas, 2 Temmuz 2013 Sali gunu ogleden sonra yayinlanan TRT Televizyonu’nun Gunluk Rehber programina konuk olarak katildi. Hafta ici hergun canli olarak yayin yapan program, Pinar Ayhan tarafindan sunulmakta ve sağlık, spor, hukuk, eğitim, estetik, edebiyat, çevre sorunları, bilim ve teknoloji gibi yaşama ve insana dair her konuyu kapsamaktadir.

Yasemin Elmas, Pinar Hanim’in, kendisinin gocmenlik konusundaki deneyim ve katkilari, ABD’de 2011’den bu yana olan degisiklikler ve su anda Temsilciler Meclisi’nde gorusulmekte olan ABD Gocmenlik Reformu ve ABD’de yasayan Turkler’le ilgili cesitli sorularini yanitladi.

 http://www.youtube.com/watch?v=pXITN0kWZtM&feature=player_detailpage#t=2060

Managing Director of Theabridge Yasemin Elmas was a guest in Gunluk Rehber program on TRT Television on July 2, 2013.  Gunluk Rehber is a daily live TV show on TRT (Turkish Radio & Television) hosted by Pinar Ayhan.  Program broadcasts on wide variety of subjects, including health, education, literature, science and technology, arts, and environment.

Yasemin Elmas answered Ayhan’s questions on different subjects, such as US Immigration since 2011, including US Immigration Reform; her background and professional contributions in the field US Immigration, start-ups and business development; Turkish Americans’ and their problems in the US.

June 28, 2013

“USA: Immigration, Security and Competitiveness” Konferansi

Theabridge, IRCNL’in hazirladigi  “USA: Immigration, Security and Competitiveness” konferansinin katilimci ortaklarindandi. 28 Haziran 2013’te yapilan konferansin diger katilimcilari arasinda Los Angeles Sehri Insan Iliskileri Komisyonu ve CHIRLA da yer aldi. ABD icin son yillarda giderek onemli hale gelen gocmenlik, guvenlik ve rekabet gucu konularinin kapsandigi konferansin konusmacilari arasinda IRCNL Genel Muduru Meral Duran, Los Angeles Insan Iliskileri Komisyonu Yoneticisi Patricia Villasenor, Theabridge’in Yoneticisi Yasemin Elmas, UCLA Chicana/o Studies Departmani’nda Docent Doktor, UCLA North American Integration & Development Center’in Kurucu ve Yoneticisi ve Kaliforniya Eyaleti Ekonomik Stratejiler Panel’i uyelerinden Prof. Dr. Raul Hinojosa-Ojeda, ve “Public Diplomacy” Magazini’nin Yoneticisi ve CBS Radyosu Editoru Jerry Edling yer aldi.

Konferansla ilgili IRCNL’in web sitesi’ne asagidaki link’ten ulasabilirsiniz.

http://www.ircnl.com/events/index.php/fr/home

IMG_1052

IMG_1059

IMG_1051

IMG_1062

May 30, 2013, Los Angeles, CA

ABD’de Sirket Kuruluslari, Yatirimci ve Calisma Vizeleri Sunumu

Theabridge’in yoneticisi Yasemin Elmas 10. Kaliforniya Turk Insaat Profesyonelleri Network Toplantisi’da ABD’de sirket kuruluslari, Yatirimci ve Calisma Izinleri konularini kapsayan bir sunum yapacaktir.  Toplanti 30 Mayis, 2013′te Los Angeles Turk Ticaret Ateseligi’nin ofisinde, 6380 Wilshire Blvd. Suite 1710 Los Angeles CA 90048 adresinde olacak ve 19:30′da baslayacaktir.

****************************

Managing Director of Theabridge, Yasemin Elmas, will be a guest speaker at 10th Turkish Construction Professionals, CA Networking Event in Los Angeles, CA on Thursday, May 30, 2013.  She will be delivering a presentation related to “HOW TO START-UP A COMPANY IN THE US / US INVESTOR AND WORK VISAS”.

Event will be held at the Office of the Los Angeles Turkish Commercial Attache, 6380 Wilshire Blvd. Suite 1710 Los Angeles CA 90048 and start at 7:30 PM.

January 9-11, 2013, Washington DC

The ICD Annual Conference on Cultural Diplomacy in the USA
“Options on the Table”: Soft Power, Intercultural Dialogue and the Future of US Foreign Policy

(Washington D.C., January 9th – 11th, 2013)

Yillik olarak yapilan ABD’de Kulturel Diplomasi Konferansi bu yil 9-11 Ocak 2013’tarihleri arasinda Washington DC’de, ICD ve IRCNL’in (http://www.ircnl.com/index.php) ortak calismasi olarak yapildi. Pek cok seckin konusmaci ve panelistin katildigi konferansta TheaBridge’in Genel Muduru Yasemin Elmas da panelist olarak yer aldi. Yasemin Elmas panelde gelecek dort yilda ABD’nin dis politikasi ve gocmenlik konusunu ele aldi.

TheaBridge Group’s General Manager Yasemin Elmas was one of the distinguished guest speakers at the annual Conference on Cultural Diplomacy in the USA, organized jointly by the ICD and the IRCNL in Washington DC on January  9-11, 2013. Elmas spoke about the US Immigration from the perspective of the future of U.S. foreign policy over the next four years and the potential roles of soft power, intercultural dialogue, and cultural diplomacy.

http://www.culturaldiplomacy.org/academy/index.php?en_acdusa-2013_speakers